Zyle Maestro kavinukas, skirtas 6 puodeliams, leis lengvai pasigaminti aromatingą, stiprią itališko stiliaus kavą namuose. Paprasta naudoti, patvari konstrukcija ir klasikinis dizainas užtikrina malonų kavos ruošimo ritualą kiekvieną dieną.
Techninės savybės: • Korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio. • Nerūdijančio plieno vandens šildytuvas. • Vienu kartu pagaminsite 6 espresso puodelius. • Tinka indukcinei kaitlentei.
Naudojimas: • Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio. • Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį maltos espresso kavos. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų. • Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės. • Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia. • Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą. • Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
Pastaba Prieš prekės naudojimą pašalinkite visas etiketes, nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis. Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
Kavinuko priežiūra: • Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis. • Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu. • Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos. • Nenaudokite muilo ar ploviklių. • Negalima plauti indaplovėje. • Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
Dėmesio: • Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo. • Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti. • Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens. • Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą. • Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio. • Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių. • Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.