Techninės savybės:
• Korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno.
• Nerūdijančio plieno vandens šildytuvas.
• Vienu kartu pagaminsite 4 espresso puodelius.
• Tinka indukcinei kaitlentei.
Naudojimas:
• Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.
• Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį maltos espresso kavos. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.
• Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.
• Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.
• Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.
• Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.
Pastaba
Prieš prekės naudojimą pašalinkite visas etiketes, nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis. Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.
Kavinuko priežiūra:
• Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.
• Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.
• Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.
• Nenaudokite muilo ar ploviklių.
• Negalima plauti indaplovėje.
• Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.
Dėmesio:
• Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.
• Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.
• Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.
• Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.
• Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.
• Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.
• Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.